• +381 69 37 01 996
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 09:00-15:00

Online edukacija – Aromakozmetičar

Online edukacija kreirana je da pohađate program iz udobnosti vašeg doma, prilagođena vašem tempu učenja i potrebama pojedinca. Program možete da pohađate iz bilo kog grada, iz bilo koje zemlje!

Program se sastoji od 6 modula – u okviru modula dobijate elektronskim putem skripte i nesebičnu podršku sa predavačem putem e-maila.

Nakon završene edukacije, polažete online završni ispit. Nakon uspešno urađenog ispita dobijate SERTIFIKAT o uspešno završenoj edukaciji, pomoću kojeg polaznici mogu sigurno i bezbedno da izrađuju kvalitetnu prirodnu aromakozmetiku i rade kao aromakozmetičari.

Upis nove generacije za školu aromakozmetike je u toku

Moduli za školu aromakozmetike

Online edukacija

1. Uvod I holizam

Osnove holizma u aromaterapiji, aromakozmetika kao pravac u prirodnoj kozmetici, građa i stanje kože, aromadijagnostički pregled i individualni pristup klijentu + SKYPE konsultacija – upoznavanje i rad sa predavačem.

2. Savladajte sa nama

Osnove izrade preparata, tehnološki postupak formulacija (kreiranje recepta), primenu eteričnih ulja, baznih ulja i macerata u aromakozmetici, primenu maslaca i voskova u nezi kože, pribor i opremu za izradu, ambalaža, upoznajte listu dobavljača.

3. Otkrijte raskošne prirodne sastojke

Otkrijte raskošne sastojke, šta čini vaš budući preparat, zajednička imena i imena INCI liste, njihove karakteristike i preporuke proizvođača, krenite u izračunavanje i izradu formulacija, družite se sa hidrolatima, esencijalnim vodama, tečnim i suvim ekstraktma, upoznajte listu dobavljača.

4. Online praktičan rad 1

Praktična izrada preparata za negu lica i problematične kože: ulja i serumi, dvofazne emulzije,pseudo-emulzija, tonici, losioni, gelovi, maske, pilinzi, kreme, melemi.

5. Online praktičan rad 2

Praktična izrada preparata za negu tela i kose: gelovi za tuširanje, kupke, buteri za telo i losioni, ulja, kreme, mleka, pilinzi, ulja i pakovanja za kosu.

6. Stigli smo do kraja

Osmislite svoj aromakozmetički tretman, upoznajte unutrašnju lepotu kože, izradite aroma-marketing plan i suočite se sa Zakonskom regulativom u Srbiji i EU.

Drugi o nama

Kontaktirajte nas

Vi imate pitanja a mi imamo odgovore. Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u roku od 24h, čak i vikendom i praznicima. 

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 82, 
11070 Novi Beograd,

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 09:00 - 15:00


© 2023. all rights reserved