• +381 69 37 01 996
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 09:00-15:00

Aromakozmetičar

Grupna edukacija je namenjena svima koji žele da nauče da prave prirodnu individualnu aromakozmetiku i kreiraju svoj mirisni brend. Za pohađanje edukacije je potrebno da imate samo želju da zakoračite u svet mirisa, nije potrebno predhodno predznanje.

Aromakozmetičar ručno izrađuje prirodnu kozmetiku prema potrebama klijenta, koristi eterična ulja i prirodne sirovine, sa ciljem da pomogne koži da iz stanja bolesti - neravnoteže, pređe u stanje zdravlja – ravnoteže, prepoznaje stanje kože i prilazi joj individulano tražeći uzrok neravnoteže, i ujedno negujući klijenta holistički iznutra i spolja.

Edukacija se sastoji od 6 modula ( jednomesečno održavanje edukacije 10-15h ). Nakon završene edukacije, Aroma Tea institut vam izdaje SERTIFIKAT o uspešno završenoj edukaciji, pomoću kojeg polaznici mogu sigurno i bezbedno da izrađuju kvalitetnu prirodnu aromakozmetiku i rade kao aromakozmetičari.

Polaznici u toku školovanja dobijaju ekskluzivne recepture, skripte i sve proizvode koje naprave na praktičnoj nastavi. U cenu su uračunati i materijali za praktičan rad i nesebična konstatna podrška putem e-maila.

Upis nove generacije za školu aromakozmetike je u toku

Moduli za školu aromakozmetike

Grupna edukacija

1. Uvod I holizam

Osnove holizma u aromaterapiji, aromakozmetika kao pravac u prirodnoj kozmetici, građa i stanje kože, aromadijagnostički pregled i individualni pristup klijentu.

2. Savladajte sa nama

Osnove izrade preparata, tehnološki postupak formulacija (kreiranje recepta), primenu eteričnih ulja, baznih ulja i macerata u aromakozmetici, primenu maslaca i voskova u nezi kože, pribor i opremu za izradu, ambalaža, upoznajte listu dobavljača.

3. Otkrijte raskošne prirodne sastojke

Otkrijte raskošne sirovine, šta sve sadrži budući preparat, zajednička imena i imena INCI liste, njihove karakteristike i preporuke proizvođača, krenite u izračunavanje i izradu formulacija, družite se sa hidrolatima, esencijalnim vodama, tečnim i suvim ekstraktma, upoznajte listu dobavljača.

4. Praktičan rad 1

Praktična izrada preparata za negu lica i problematične kože: ulja i serumi, dvofazne emulzije, tonici, losioni, pseudo-emulzije, gelovi, maske, pilinzi, kreme, melemi…..

5. Praktičan rad 2

Praktična izrada preparata za negu tela i kose: gelovi za tuširanje, kupke, buteri za telo i losioni, ulja, kreme, mleka, pilinzi, ulja i pakovanja za kosu…..

6. Stigli smo do kraja

Osmislite svoj aromakozmetički tretman, upoznajte unutrašnju lepotu kože, izradite aroma-marketing plan i suočite se sa Zakonskom regulativom u Srbiji i EU.

Drugi o nama

Kontaktirajte nas

Vi imate pitanja a mi imamo odgovore. Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u roku od 24h, čak i vikendom i praznicima. 

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 82, 
11070 Novi Beograd,

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 09:00 - 15:00


© 2023. all rights reserved